Hoşgeldiniz  
ads

Taşköprü Lions Kulübü Yeni dönem Yöneticilerini Seçti

admin | 13 Temmuz 2023 | Alt Manşet, Genel, Gündem, Manşet, Son Dakika, Sürmanşet, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

21 yıldır Adana iline ve ihtiyaç olan her yere ulaşmaya çalışan Adana Taşköprü Lions Kulübü Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu olarak ülke insanlarına hizmet etmeye devam ediyor. 

Her yıl başkan olmak üzere değişen yönetim kadrosu, bu dönem de sade bir törenle görev devri teslim töreni yaptı. 

2022-2023 Dönem başkanı Ln.Melahat Atatözü görevini ve başkanlık madalyonunu Ln.Ülker Düzgüne teslim ederek 2023-2024 dönemine merhaba dedi. 

Ln.Melahat Ataözü “ Yönetim kurulumuz ve üye arkadaşlarımızla birlikte hizmet dolu bir yıl geçirdik.Oluşumumuzun en güzel yanı, “her lion bir liderdir “ anlayışıyla her dönem başkan ve yönetim kadrosunun değişmesi.Bizler de görevler bir yıldır ve her yıl yeni yönetim kadrosu görevi devralır.O yüzden lions kulüpleri aslında bir liderlik okuludur.Ben görevimi tamamlayıp sevgili arkadaşlarıma devrediyorum.Biliyorum ki el birliği ile yine güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.Bütün kulüp arkadaşlarıma destekleri için çok teşekkür ederim” dedi. 

Tören, toplantı yönetmeni kurucu başkan Ln.F.Nurcan Özdemir’in yeni yönetimi takdiminden sonra ve Ln.Ülker Düzgün’e başkanlık madalyası ve çekici verilerek son buldu. 

Geçmiş dönem ve yeni dönem başkanları dönem plaketi ve çiçeklerini takdim etmeyi ihmal etmedi. 

294 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2017 Gerçek Adana Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.