Hoşgeldiniz  
ads

Yayın sonrası Akif Başkan’dan edinilen izlenimler.

SÜLEYMAN YALÇIN | 08 Eylül 2022 | Alt Manşet, Genel, Gündem, Köşe Yazıları, Manşet, Son Dakika, Sürmanşet, Tüm Manşetler, Yerel Haberler


SÜLEYMAN YALÇIN
gercekadana01@gmail.com

Yeni nesil medya akımına bizde uyduk. Aslında uymak zorunda kaldık. Neden basit, ekonomik krizler ve hani “elde avuçta yok” meselesidir bizimkisi.

Hal böyle olunca, Çukurovapress gazetesi ve Gerçekadana.com portalımdan bir şeyler yapmak kamuoyuna ne vereceğine bakmak gerekli düşüncesi ağır basmıştı. Şöyle düşünün Ülkede bunun çok örneklerinden bir tanesi ve en şöhretlisi Medya Scope. Öylede onlar Avrupa Birliğinden “Tomarla para” alıp haksız rekabete girmemişler mi?

Sonrada sorsanız hepsi sol, sosyalistiz derler, fakat kapitalizmin tüm unsurlarını kendileri için kullanırlar. “Altta kalanın canı çıksın meselesi”.

Neyse,

Bizde sadece kendi sorunumuzu konuşup çıkar elde etmeyelim.

Uzaktan yayın yapıyoruz, son yayına Seyhan Belediye Başkanı Sayın Akif Kemal Akay davetli idi. Biz sorduk Başkan cevapladı. En sevdiğim Siyasetçi türüdür Akay.

O kadar direkt cevap verir ki, siz bile dersiniz ben bile bu kadar açık konuşamam. Hiçbir daim bulunduğu ortamdan şikâyet etmeyen biridir, para yok, Hükümet vurdu, kırdı yok onlarla uğraşacak vaktinin olmadığını hizmet, hizmet der her daim.

Kimine göre sevilmeyen biri, neden basit seküler bir ülkenin alışık oldukları çıkarları vermediği için sızlanır durular. Tek defosunun Damadının olduğunu söyleyen bir dolu insan var. Neyse, ben özele girmeyim ne yaptığına bakıyorum.

Akşam ne yemiş, nerede eğlenmiş bana ne kardeşim?

Kimsenin boyu posu, göbeğimi bizi ilgilendiriyor? Hep bu ülkeyi böyle mahvetmedik mi? Çok iyi hatip diye, diye çalınmadık şey kalmadı!

Çok şey anlattı Başkan, Fakat bunların Halk tarafından benimsenmesi biraz zaman alır, buda şunun şurasında 1,5 yıl kaldı Belediye seçimlerine ve Merkezden iki kişi karar verecek Başkan adayına, ne zalim dünya değil mi? halk sizi çok seviyor, ama Merkez sevmemiş! neden?

Gösterişsiz ama hizmet düşüncesi daha ağırlıklı olan bir Başkan izlenimi bende hasıl oldu. Bazı defolar yok mu? Ebetteki olacak, “o kadar hata kadı kızında da olur”. Ülke olarak bizim böyle Liderlere ihtiyacımı var, Show yapıp, yapmadan yaptı gibi gösterip, Kasayı hamutuyla götürenlere değil.  

336 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2017 Gerçek Adana Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.